AUTODOC FORUM / Diskusijos apie automobilius pagal prekės ženklą. / INFINITI / Padidėjusios degalų sąnaudos – kokia priežastis?

Atgal prie temų

Padidėjusios degalų sąnaudos – kokia priežastis?

  • @Vanandar Bir 23, 2020
    Narys

    Neseniai pastebėjau, kad mano automobilis INFINITI FX“ (S50) pradėjo sunaudoti daug degalų, pagal borto kompiuterį, mišriame cikle,16,5 litro 100 km, o anksčiau – 14 litrų. Sakykit, su kuo tai susiję ir ką pirmiausia reikia patikrinti?

    Atsakyti

    Sukurta

    23.06.20

    Naujausias ats.

    23.06.20

    Atsakymų

    1

    Peržiūrų

    261

  • HONDA CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) Type R (FN2)
    @Olivija Raude Bir 23, 2020
    AUTODOC ekspertas

    Dažna padidėjusių degalų sąnaudų priežastis – susidėvėjusios uždegimo žvakės. Tokiu atveju sutrinka oro ir kuro mišinio uždegimas. Be to, dažnai staigus degalų sąnaudų padidėjimas yra susijęs su išmetimo sistemos katalizatoriaus užteršimu. Kitos galimos priežastys yra purkštukų gedimas ir kuro nutekėjimas iš degalų linijos. Pastarojo ženklas bus stiprus degalų kvapas važiuojant. Priežasčių yra daugybė, todėl rasti teisingą netikrinant automobilio yra gana sunku.

    Atsakyti

Atsakyti į temas/žinutes gali registruoti nariai.

Įsidiekite AUTODOC CLUB programėlę!

Jūsų asmeninė automobilio priežiūros tvarkyklė, priežiūros patarimai, priminimai apie artėjančius įvykius ar priežiūros intervalus, savarankiško remonto instrukcijos - visa tai Jūsų išmaniajame telefone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenuoti

Norėdami atsisiųsti programėlę:

Autodoc CLUB App icon