AUTODOC FORUM / Diskusijos apie automobilius pagal prekės ženklą. / SUBARU / Kokia Forester II pakabos triukšmo priežastis?

Atgal prie temų

Kokia Forester II pakabos triukšmo priežastis?

  • @Yrvastik Bir 22, 2020
    Narys

    Atsirado SUBARU Forester II priekinės pakabos triukšmas, manau, kad tai yra vairo trauklės jungčių problema. Kaip aš tai galiu patikrinti?

    Atsakyti

    Sukurta

    22.06.20

    Naujausias ats.

    22.06.20

    Atsakymų

    1

    Peržiūrų

    182

  • HONDA CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) Type R (FN2)
    @Olivija Raude Bir 22, 2020
    AUTODOC ekspertas

    Dalių gedimus lengviau nustatyti pastačius automobilį ant kėlimo įtaiso ar patikrinimo angos. Taigi jūs gausite visišką prieigą prie pakabos elementų. Po to turėtų būti įvertinta antgalių jungčių būklė. Pasukite vairą tinkama linkme ir pastumkite jas: jeigu jos laisvos, dalis reikia pakeisti. Be to, rekomenduojame apžiūrėti apsaugines gumas. Ant jų neturėtų būti įtrūkimų ar įbrėžimų, kitaip nešvarumai, vanduo ir chemikalai pateks į jungtį. Visa tai lemia spartesnį komponentų susidėvėjimą. Pati traukė neturėtų būti deformuota ar turėti įbrėžimų.

    Atsakyti

Atsakyti į temas/žinutes gali registruoti nariai.

Įsidiekite AUTODOC CLUB programėlę!

Jūsų asmeninė automobilio priežiūros tvarkyklė, priežiūros patarimai, priminimai apie artėjančius įvykius ar priežiūros intervalus, savarankiško remonto instrukcijos - visa tai Jūsų išmaniajame telefone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenuoti

Norėdami atsisiųsti programėlę:

Autodoc CLUB App icon