Atgal prie temų

VW Passat pasiruošimas žiemai

  • @Dozilkree Bir 24, 2020
    Narys

    Turiu VW Passat B6 Variant. Ar verta poliruoti automobilį prieš prasidedant žiemai, kad apsaugoti dažus nuo aplinkos poveikio šaltuoju metų laiku, ar geriau pavasarį, kai lauke šilta, o nešvarumų ir sniego nėra?

    Atsakyti

    Sukurta

    24.06.20

    Naujausias ats.

    16.12.21

    Atsakymų

    2

    Peržiūrų

    337

  • @Kanesshan Bir 24, 2020
    Narys

    Paprastai mašiną prieš žiemą padengiu skystu vašku, tai apsaugo dažus nuo šalčio. O prasidėjus pavasariui, jau tinkamai poliruoju.

    Atsakyti
  • BMW 3 (E90) 320 d
    @user_714947 Gru 16, 2021
    Narys
    Prieš žeimą patarčiau pasirūpinti ne tik varikliu ir aplink jį. Nuoširdžiai patarčiau įsidėti ir naujus kilimėlius. Praeita met turėjau senus ir per visą žiema tiek sniego prisinešė į mašiną, o aš net nebuvau pastebėjas, kad jie ant tiek nusidevėję, kad net kiauri. Ir masinoj pastovi dregmė buvo, nesupratau iš kur ir kaip. Poto dašuto žiemai į pabaigą kilimėlius patikrint. Pasirodo kiauri buvo ir visas ištirpęs sniegas drėkino saloną visą, tiesiog balos buvo po pedalais. bet dabar pasikeičiau kilimėlius ir patarčiau kiekvienam tai padaryt. Aš pirkau iš https://melga.lt/63-automobiliniai-kilimeliai nes man atrodo, kad tik jie lietuvoj gali pasiūlyt normalų kainos ir kokybės santyki.
    Atsakyti

Atsakyti į temas/žinutes gali registruoti nariai.

Įsidiekite AUTODOC CLUB programėlę!

Jūsų asmeninė automobilio priežiūros tvarkyklė, priežiūros patarimai, priminimai apie artėjančius įvykius ar priežiūros intervalus, savarankiško remonto instrukcijos - visa tai Jūsų išmaniajame telefone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenuoti

Norėdami atsisiųsti programėlę:

Autodoc CLUB App icon