Atgal prie temų

Užvedus, gesta po 3 sek…
VW Golf V Hatchback (1K1)

  • @user_946408 Geg 01, 2022
    Narys
    Sveiki, istorija tokia, važiuojant pajutau jog dinginėja trauka, 4-5 begiu gazas-dugnas jokios reakcijos, gryžus pastačiau mašina kieme. Kita diena iš kiemo išvažinėjant, atleidžiant sankaba variklis trukčioja ir gesta, padavus daugiau gazo vistiek sutrukčioja ir gesta, šiaip ne taip iš 5 karto pavyko išvažiuoti, grižęs namo vėl palikau jį kieme. Kita ryta norėjau nuvažiuoti pasikeisti filtrų bet jau užvedus variklį, variklio apsukos krenta ir užgesta po ~3sek. Nebegaliu užvesti, kartojasi taspats. Pakeitus kuro ir oro filtrus situacija tokia pati, užsiveda padirba ir gesta, kuro siurbliukas degimą įjungus suveikia, gal turite minčių kas galėtu būti? 
    2006, 1.9 tdi, 77kw.
    Atsakyti

    Sukurta

    01.05.22

    Naujausias ats.

    04.02.24

    Atsakymų

    1

    Peržiūrų

    299

  • @user_2213907 Vas 04, 2024
    Narys
    Sveiki. Nusipirkau mašiną wv polo 1.4 70kw, dizelis 2019 metų . Iš pradžių buvo viskas gerai, bet dabar užvedant ryte, kol mašina šalta ji trūkčioja, kartais užsiveda net iš antro karto. Pavažinėjus ir mašinai įšylus, užsiveda puikiai. Purkštukai pakeisti, filtrai pakeisti, žvakės tikrintos, pilnas aptarnavimas atliktas, bet problema nedingo. Gal kas esate susidūrę su tokia problema? Gal numanote kame bėda? 
    Atsakyti

Atsakyti į temas/žinutes gali registruoti nariai.

Įsidiekite AUTODOC CLUB programėlę!

Jūsų asmeninė automobilio priežiūros tvarkyklė, priežiūros patarimai, priminimai apie artėjančius įvykius ar priežiūros intervalus, savarankiško remonto instrukcijos - visa tai Jūsų išmaniajame telefone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenuoti

Norėdami atsisiųsti programėlę:

Autodoc CLUB App icon