Atgal prie temų

toyota avensis
TOYOTA Avensis Verso (_M2_)

  • @user_1113082 Sau 13, 2023
    Narys
    kaip nuimti priekinį žibintą?
    Atsakyti

    Sukurta

    13.01.23

    Naujausias ats.

    01.03.23

    Atsakymų

    2

    Peržiūrų

    211

  • @Vytukas Sau 24, 2023
    Narys
    Norint pakeisti žibintą, reikia išardyti automobilio priekį, plastikinę apsaugą priekyje po gaubtu, priekinį buferį ir tik tada turėsite prieigą prie priekinių žibintų nuėmimo. Visa tai nėra sunku, bet ir ne greita:)
    Atsakyti
  • @user_1435412 Kov 01, 2023
    Narys
    Sveiki,Toyota Avensis,2008m.,dyzelis,93kw,2ltr.Nusipirkau auto prieš 9mėn.Važinėjau,kaip ir viskas gerai buvo,tik vienintelį kartą,prieš 2mėn buvo užsiožiavus,kai neužsivedė,nors buvo ir  kaitinimo žvakės pakeistos,ir akumuliatorius geras ir starteris gerai suko ir užsivedė tik timtelėjus linu ir lyg šiol kuriasi,važiuoja,bet neseniai užsikūrus auto,prietaisų skydelyje vienu metu užsidegė trys simboliai-variklio simbolis,TRC OF ir VSC.Auto kuriasi,važiuoja.Gal kas turi patarimų, dėl ko taip yra,ar dėl to reik iškart kreiptis į servisą ar su ta problema galima važinėt ar ne ir ar tai gali būt susiję su prieš kelis mėn neuživedusia auto?Būčiau dėkingas už komentarus dėl šios problemos! Ačiū labai.
    Atsakyti

Atsakyti į temas/žinutes gali registruoti nariai.

Įsidiekite AUTODOC CLUB programėlę!

Jūsų asmeninė automobilio priežiūros tvarkyklė, priežiūros patarimai, priminimai apie artėjančius įvykius ar priežiūros intervalus, savarankiško remonto instrukcijos - visa tai Jūsų išmaniajame telefone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenuoti

Norėdami atsisiųsti programėlę:

Autodoc CLUB App icon