Atgal prie temų

Tepalo lygio sensorius

  • @user_1552616 Bal 23, 2023
    Narys
    Pakeiciau tepalo sensoriu karteryje ir vietoje uzraso min-max rodo INAKTIVE. ar cia reikia ji pririšt prie mašinos su kompu? Ar tiesiog blogas tepalo lygio sensorius🤔kas gali patart ka daryt
    Atsakyti

    Sukurta

    23.04.23

    Naujausias ats.

    24.04.23

    Atsakymų

    1

    Peržiūrų

    120

  • HONDA CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) Type R (FN2)
    @Olivija Raude Bal 24, 2023
    AUTODOC ekspertas
    Jei pakeitus karterio alyvos jutiklį alyvos lygio indikatorius nerodo informacijos (rodo „NEAKTYVUS“), tai gali būti kelios šios problemos priežastys.
    Pirma, naujas alyvos jutiklis gali būti sugedęs ir jį reikia pakeisti kitu. Jei nesate tikri, kad jutiklis sumontuotas teisingai, galite patikrinti jo montavimą ir jungtis.
    Antra, gali tekti sukalibruoti naują jutiklį. Tai galima padaryti autoservise arba specializuotame centre, kur jutikliams diagnozuoti ir konfigūruoti naudojami specialūs įrankiai ir programinė įranga.
    Trečia, priklausomai nuo transporto priemonės markės ir modelio, alyvos lygio indikatoriui gali tekti papildomai reguliuoti elektroninę variklio valdymo sistemą, kad būtų užtikrintas teisingas jutiklio veikimas. Tam taip pat gali prireikti profesionalios pagalbos.
     
    Taigi, norint išspręsti karterio alyvos jutiklio problemą, geriausia kreiptis į patyrusį automechaniką arba aptarnavimo centrą, kad būtų galima diagnozuoti ir išspręsti problemą.
    Atsakyti

Atsakyti į temas/žinutes gali registruoti nariai.

Įsidiekite AUTODOC CLUB programėlę!

Jūsų asmeninė automobilio priežiūros tvarkyklė, priežiūros patarimai, priminimai apie artėjančius įvykius ar priežiūros intervalus, savarankiško remonto instrukcijos - visa tai Jūsų išmaniajame telefone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenuoti

Norėdami atsisiųsti programėlę:

Autodoc CLUB App icon