Atgal prie temų

Sunkiai kuriasi OPEL Astra H Caravan (A04)

@user_239070
05.06.2024 23:54
Narys
Ilgiau pastovejus sunkiai kuriasi. Pradejo mirkseti rėlės lemputė. Kas galetų būti?

Sukurta

05.06.24

Naujausias ats.

12.06.24

Atsakymų

4

Peržiūros

115

• AUDI A6 Sedanas (4B2, C5)
    @Audžiukas
    06.06.2024 09:57
    Narys
    Kiek suprantu turite dyzelinį automobilį ir mirksi pakaitinimo žvakių lemputė, greičiausiai sugedo pakaitinimo žvakės arba reikia patikrinti jų valdymo bloką... Nepakanka duomenų ir aprašymo
    • @user_239070
      11.06.2024 14:13
      @Audžiukas
      Narys
      Pastebejau, kad jeigu pakaitinimo lemputė dega kelias sekundes, tai kuriasi lengvai, o jeigu lemputė tik sužiba ir užgesta , tai kuriasi sunkiai. Esu moteris jau nežinau kur bedos ieškot, tai pirmas mano dyzelis, važinėjau su benzinu.
    • FIAT DOBLO dėžės kėbulas / universalas (263)
      @Fredas
      11.06.2024 15:29
      @user_239070
      Narys
      Sveiki. Dyzeliniai automobiliai turi uždegimo žvakes, kurios palengvina variklio užvedimą. Kad viskas veiktų tinkamai, reikia įjungti variklį. palaukti, kol užges lemputė ir užvesti variklį. Jei variklio lemputė yra geltona, tai gali būti, kad uždegimo žvakės yra blogos ir jas reikia keisti.
    • @user_239070
      12.06.2024 21:57
      @Fredas
      Narys
      Aš jau po deagnostikos. Sumažejusi automobilio kompresija 20 sakė turi būti 25 ir užsikišes išmetimo vamzdžio filtras. Čia jau labai blogai kažin? Ir ar apsimoka taisyt, nes dar nėra nei mėnesio kaip pirkta.
Įsidiekite AUTODOC CLUB programėlę!
Jūsų asmeninė automobilio priežiūros tvarkyklė, priežiūros patarimai, priminimai apie artėjančius įvykius ar priežiūros intervalus, savarankiško remonto instrukcijos - visa tai Jūsų išmaniajame telefone.
Skenuoti QR kodą už AUTODOC CLUB programėlę
Skenuoti

Norėdami atsisiųsti programėlę:

• - nuskenuokite QR kodą
  • - atsisiųsti iš App Store
  • - atsisiųsti iš Google Play
Autodoc CLUB App icon