Atgal prie temų

Atsiliepimai apie amortizatorius

  • @Dessints Rgs 22, 2020
    Narys
    Sveiki, noriu ant savo automobilio užsidėti amortizatorius iš SACHS, sakykit prašau, kaip jų kokybė, ačiū visiems
    Atsakyti

    Sukurta

    22.09.20

    Naujausias ats.

    22.12.23

    Atsakymų

    5

    Peržiūrų

    650

  • @Antur1980 Rgs 23, 2020
    Narys
    naudojau Honda civic. Epopeja buvo su beldimu užpakalyje, kad ir kaip bandėme atspėti, kas tai buvo, netgi nupjovėm geležinę įvorę,  išvada prašėsi viena … Mano apgailestavimui, Sachs amortizatoriai neišlaikė testo.  
    Beldimas pasirodė ant 9000 ridos, galbūt papuolė buvo iš blogos partijos, supakavau atgal, nunešiau į garažą iki geresnių laikų). Beldimas buvo nuo jų. laikinai įsidėjau senus originalius, salone pasidarė tylu.
    Atsakyti
  • @Notholl Rgs 24, 2020
    Narys
    Aš įdėjau šiuos …, nuvažiavau apie 20 000 km ir netikėtai atradau, kad dešinysis priekinis tiesiog numirė !!! Susiviliojau, kad kovejery tokius stado…j galu gale…truksta žodžių.
    Atsakyti
  • @Daris1973 Rgs 25, 2020
    Narys
    Aš dar nesiskundžiu, jau nulekiau 30 tūkstančių ir galiu pasakyti, kad jų kokybė yra arčiausiai originalo. Viskas veikia taip, kaip turėtų, kol kas nusiskundimų nėra, todėl ir toliau naudoju
    Atsakyti
  • @user_1573687 Bir 01, 2023
    Narys
    Kiek teko naudotis, problemų ir nusiskundimų nebuvo. Kažkada keičiau šitam autoservise https://algiukas.lt/ bet dabar matau lyg ir nebėra jo. Realiai kaip meistrai sakė, jei prekė vokiška, problemų nebus 😀 
    Atsakyti
  • @user_1573687 Gru 22, 2023
    Narys
    Vis dar jokių problemų. Nors vienu metu galvojau, kad gal ir girdysi kažkas iš variklio. Bet pasirodo oro pagalvę reikėjo sutvirtinti. 
    Atsakyti

Atsakyti į temas/žinutes gali registruoti nariai.

Įsidiekite AUTODOC CLUB programėlę!

Jūsų asmeninė automobilio priežiūros tvarkyklė, priežiūros patarimai, priminimai apie artėjančius įvykius ar priežiūros intervalus, savarankiško remonto instrukcijos - visa tai Jūsų išmaniajame telefone.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenuoti

Norėdami atsisiųsti programėlę:

Autodoc CLUB App icon